I vores autoværksted i Tommerup og Broby vægter vi tilfredse kunder enormt højt og sørger derfor altid for at servicere din bil hurtigt og grundigt.

Vores dygtige mekanikere er her for at sikre, at din bil kører på sit allerbedste. Som stolt medlem af Automester E+, har vi forpligtet os til at levere førsteklasses bilservice og vedligeholdelse til vores kunder i Tommerup, Broby og andre nærliggende områder som Vissenbjerg, Glamsbjerg og Haarby.

Autoværksted med kvalifikation til alle bilmærker

Uanset hvilken bil du kører i, er vi kvalificerede til at håndtere alle bilmærker og modeller. Vores dygtige automekanikere er veluddannede og er altid opdaterede med den seneste teknologi og diagnoseudstyr for at sikre præcision i alle reparationer og vedligeholdelsesopgaver.

Service af el- og hybridbiler

Vores omfattende tjenester gælder naturligvis også uanset hvilket brændstof der er tale om. I disse moderne tider oplever vi oftere behov for service af elbil, hybrid og andre mindre miljøskadelige løsninger. Uanset din køretøjstype er du i gode hænder hos os.

Læs mere om service af elbil

Dækhotel

Vi er også stolte over at tilbyde et rummeligt dækhotel. Når årstiderne skifter, og det er tid til at skifte dine dæk, opbevarer vi dem sikkert for dig, så de er klar til at blive monteret, når du har brug for dem. Vi skifter dem gerne som en del af et besøg på vores autoværksted. På den måde slår vi to fluer med et smæk.

Læs mere om vores dækhotel